Ervaringen en reacties

In de afgelopen jaren hebben veel mensen hun voeten aan mijn handen toevertrouwd. Hieronder kun je de ervaringen van enkele van hen lezen.

Obstipatie
Al vanaf het moment dat ik als baby van 3 maanden oud vast voedsel kreeg (nu 45 jaar geleden) had ik last van obstipatie. Meteen bij de eerste behandeling begonnen mijn darmen flink te rommelen, ook werd ik de dag na de eerste behandeling veel fitter wakker en dat is ook zo gebleven. Nu na 4 behandelingen ben ik helemaal van mijn obstipatie af, geweldig hoe goed mijn darmen het nu doen. Het uurtje bij jou in de stoel is een genot van totale ontspanning een aanrader voor iedereen. Dank je wel voor je liefdevolle behandelingen, je rust en wijsheid.
Liefs Jeannine
 
Heerlijk gevoel
Al na de eerste behandeling gingen mijn darmen flink te keer en was ik erg moe. Na een paar behandelingen werd dit rustiger. Jij voelt aan mijn voeten, tenen, welke problemen er zijn, darmen, duizeligheid, ook het loslaten van dingen. De massage aan voeten en onderbenen is een heerlijk gevoel. Ook geniet ik van onze gesprekken. Ik kom al verschillende jaren voor een behandeling en wil dit graag blijven doen. Gineke, bedankt voor alles.
Marijke
 
Een waardevolle behandeling!
Ik kom al jaren bij Gineke voor de voetreflex. Tot volle tevredenheid!
Ik hoefde dan ook niet na te denken over haar vraag een nieuwe techniek toe te passen. Heb het als zeer prettig ervaren.
Gineke zet zich met grote toewijding en enthousiasme in. Een waardevolle behandeling!
Jeanne
 
Ontspannen voeten, ontspannen hoofd
Als ik de massage heb gehad, voel ik me meer ontspannen. Als mijn voeten zich ontspannen heb ik het gevoel dat mijn hoofd zich ook meer ontspant. Ik ga altijd met een fijn gevoel naar huis.
Manuela
 
Geconcentreerd en neemt de tijd
Gineke is zeer geconcentreerd aan het werk, zit als het ware in de voet zelf, waardoor ze in staat is gebieden, punten in de voet en onderbeen te ontdekken, activeren en ontspannen. Ze neemt de tijd voor je, ze hoort je aan, stelt vragen, analyseert en maakt van haar werk geen haastklus maar intensief en weloverwogen beslissingen en handelingen. Gineke denkt ook aan bijbehorende zaken als voeding, drinken etc.
W.F.
 
Mooie gewaarwording
Mooie gewaarwording. Ze leest als het ware je voeten met haar handen.
Alles is in harmonie.
Angelique
 
Een voetmassage bij Gineke geeft me veel rust en ontspanning
Een voetmassage bij Gineke geeft me veel rust en ontspanning. De massage verloopt rustig in een sfeer van vertrouwen wat ik erg belangrijk vind. Iedere keer is weer anders; de ene keer wordt er veel gekletst en de andere keer verloopt alles in stilte, rekening houdend met het moment. Gineke stelt zich heel open op, is oprecht en geeft de nodige adviezen waar ik haar overigens heel dankbaar voor ben. Ik merk dat ze vanuit haar hart werkt en dat vind ik mooi. Ik voel me serieus genomen en mag mijzelf zijn bij haar. Dit totale pakketje zorgt ervoor dat ik altijd rozig en tevreden naar huis ga en dat ik ook graag steeds weer bij haar terugkom!
(...)
 
Preventief
Ik heb geen lichamelijke klachten. Kom hier voor de ontspanning en de verwennerij. Ik geloof in het goed bijhouden van je lichaam; preventief. Daar ben ik al 6 jaar heel tevreden over.
Dat zegt genoeg!
Miranda Poppelaars-vd Oever
 
Restless legs - Vermoeide benen
Al 17 jaar heb ik last van restless legs en vermoeidheid in mijn benen.
Gineke helpt met haar voetreflex-behandelingen om de pijn te verminderen en tot voor kort kan ik zelfs zeggen dat ik er niet tot nauwelijks meer last van heb.
En dat al na een paar behandelingen!
Het is fijn om tijdens de behandelingen stil te staan bij mezelf en het heeft voor mij zeker nieuwe deuren geopend.
Gineke is een zeer fijn persoon, met oprechte aandacht en interesse.
(...)
 
Jezelf hervinden
Ik heb al meerdere malen in mijn leven moeilijk te aanvaarden tegenslagen gehad. Mij denkende sterk te voelen raakte mijn lichaam dan toch uit balans. Het gevolg was een prikkelbare darm, slecht slapen, soms 2 x per week helemaal niet, veel last van de spieren en zeer, zeer moe. Zo ook enkele jaren geleden.
Zoekende naar deze therapie, die ik van eerder al kende, kwam ik bij Gineke de Laat. Haar website en haar ervaring spraken mij aan. Ik vind dit een prettige behandeling en dit laat ik bij haar aanvullen met oor massage of voet/been balans, afhankelijk wat in mij zelf opkomt en dan fijn vind.
Gineke is een fijn persoon met veel ervaringen en kennis. Ik ben nu weer beter in balans en kan dit ook houden, het is jezelf hervinden. Met veel meer energie en bijna geen klachten, kan ik weer gelukkig zijn en genieten!
(...)
 
Met veel aandacht en liefde
Gineke, ik wilde je nog even heel hartelijk bedanken voor de heerlijke voetmassage. Met veel aandacht en liefde in mooie stilte….
Liefs Eveline
 
Ontspanning na opruiming van blokkades
Ik kwam in 2009 bij Gineke terecht met ernstige pijn in mijn voeten, was geen fijne tijd en had erg veel last, ik was eerst sceptisch over de 'alternatieve' geneeswijze maar al gauw merkte ik dat de blokkades in mijn voeten opgelost werden en dat voelde ik ook in de rest van mijn lijf. Ik ga om de 4 weken naar Gineke om op te ruimen zeg maar en dat voelt goed, Gineke is heel kundig en voelt en ziet gelijk aan mijn voeten wat er speelt en werkt daar dan direct op in. Ik ga heel graag naar Gineke, zie het als een uurtje ontspanning en lekker kletsen over vanalles terwijl mijn lijf opgeruimd wordt!
Laura
 
Onbegrijpelijk, niet te geloven
"Onbegrijpelijk", "niet te geloven", dat zijn enkele van de opmerkingen die ik krijg als ik aan mensen vertel dat ik na 3 behandelingen van jou, geen problemen meer heb met de stoelgang. Na zeker 20 jaar laxeermiddelen te hebben ingenomen, voorgeschreven eerst door de huisdokter, daarna door de neuroloog, werken mijn darmen weer zonder medicijnen. Ook de dokter, apotheker en de assistentes zijn stomverbaasd, maar zeer geïnteresseerd. Ik kom dan ook graag elke 4 weken een keertje naar jou toe. Want behalve het weer actief zijn van de darmen geeft het me ook fysieke energie en rust in mijn hoofd.
Ria Bakermans
 
Conditie steeds beter
Toen ik jaren geleden begon bij Gineke met de voetreflextherapie (in slechte lichamelijke conditie) reageerde ik heftig op de behandelingen. Vooral het eerste (anderhalf) jaar. Gaandeweg werd mijn conditie  steeds beter en verdwenen zelfs bepaalde klachten. Tegenwoordig ga ik voor "onderhoud" naar haar toe. Mocht er nu iets zijn wat klachten veroorzaakt dan zorgt Gineke voor verlichting. Ik blijf heel graag naar haar voetreflextherapie gaan.
Rina
 
Handen en energiën
Hallo Gineke,
Dankzij jouw “magische Handjes” die mij weer veel energie hebben gegeven, heb ik gisterenavond – sinds anderhalf jaar – mijn haar geverfd. Ik ben nu weer – zoals ik altijd was – blond. En.. ik kan nog steeds mijn rechterarm helemaal omhoog strekken. Hoop dat het nog even – of liever lang – aanhoudt.
 
Chronisch verkoudheid
Al jaren kom ik bij Gineke voor voetreflex. De aanleiding was dat ik altijd verkouden was. Door Gineke is dit probleem nu opgelost. Mijn lichaam voelt meer in balans. Maar voetreflex bij Gineke is meer dan alleen voetreflex. Het voelt voor mij echt als een verwenuurtje voor mezelf. Gineke is een warm persoon. Ze kan goed luisteren en weet met de juiste vragen soms ook nog nieuwe inzichten mee te geven. Ik kom nu iedere maand bij Gineke om ervoor te zorgen dat mijn lichaam in balans blijft. Dit wordt bijna volledig door de verzekering vergoed. Echt een cadeautje, maar ergens ook heel vanzelfsprekend om goed voor jezelf te zorgen!
Maartje
 
Hooikoorts
Meer dan dertig jaar lag ik overhoop met hooikoorts .. Heb het volledige traject van onderzoek en behandeling doorlopen, van regulier tot alternatief. Geen resultaat ...
Er werd gezegd: 'je groeit er overheen'. Wel, in mijn geval blijkt dat niet van toepassing te zijn. Het werd alleen maar erger en erger ... totdat ..., Gineke op m'n pad verscheen.
Het eerste behandeljaar bracht verlichting, in het tweede jaar was het grootste deel van de klachten verdwenen. Tegenwoordig is mijn antwoord op de vraag -heb je nog last van je hooikoorts?-: " .. hooikoorts, wat is dat? ..".
WL