skip to Main Content

Omdat bewustwording de eerste stap is naar balans, is coaching naast de reflexzonemassages een onderdeel van mijn behandelingen.

Reflexzonetherapie biedt opening voor nieuwe ontwikkelingen

De reflexzonemassages vormen een belangrijke basis van mijn behandelingen, omdat deze het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren, blokkades op kunnen heffen en dingen in beweging zetten. Ze harmoniseren en brengen je systeem tot rust. Dit biedt opening voor nieuwe ontwikkelingen.

Coaching binnen mijn praktijk

De coaching zorgt voor inzichten en bewustwording. Het hebben van een fysieke of psychische klacht is een signaal van het lichaam dat je uit balans bent. Samen met jou ga ik op zoek naar de achterliggende oorzaak. Om dit boven te krijgen, vraag ik dieper door op wat je vertelt en verwoord ik wat ik bij je zie gebeuren en wat ik je hoor zeggen. Zo kun jij ervaren wat hiervan bij jou resoneert, waardoor inzichten, zachtheid en rust ontstaan.

Daarnaast kan ik er onder andere voor kiezen om je met halfedelstenen een zogenaamde familieopstelling op te laten stellen en zo een situatie inzichtelijk te maken.

Coaching Binnen Mijn Praktijk

Coaching in combinatie met reflexzonetherapie

De reflexzonemassages helpen vervolgens om opgedane inzichten te laten landen en in het lichaam te integreren en verankeren zodat je er ook wat mee kunt. Iedere massage heeft naast een lichamelijke uitwerking namelijk ook een energetische uitwerking. Ook de Bachbloesems kunnen je helpen anders tegen dingen aan te kijken.

Door de mogelijkheid reflexzonetherapie te combineren met coaching en IEMT beschik ik over krachtige instrumenten om jou in je kracht te zetten zodat je je eigen pad kan volgen en zodoende klachten kan voorkomen.

Het positieve wordt benadrukt en versterkt. Hierdoor ben je in staat zelf een actieve rol te spelen bij het herstellen van je balans en het behouden hiervan.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op.

Back To Top