skip to Main Content

IEMT (Integral Eye Movement Therapie) is een krachtige methode die met behulp van oogbewegingen kan helpen ingrijpende levenservaringen te verwerken en los te laten. Ook kan IEMT de lading afhalen van dingen waar je soms mee worstelt, zoals stress, boosheid, frustratie, spanning, verdriet, angst e.d. Daarnaast is IEMT een mooie methode om te gebruiken bij persoonlijke groei en om positieve gevoelens te integreren. Aangezien onze emoties vaak ten grondslag liggen aan lichamelijke klachten, kan IEMT daar dus ook een positief effect op hebben. Na afloop kun je een gevoel van bevrijding, verlichting en welzijn ervaren.

Waaraan kun je denken om IEMT in te zetten?

Welzijn
Persoonlijke ontwikkeling
Stressvermindering
Burn-Out (preventie)
Verwerking van ingrijpende gebeurtenissen
Depressie en angsten

Hoe werkt een IEMT behandeling?

Het voordeel van IEMT behandeling is dat je niet heel je verhaal hoeft te vertellen. Iedere keer dat je je verhaal vertelt, betekent opnieuw herbeleven van de emoties. Bij IEMT hoef je alleen kort te vertellen waar je aan wilt werken/wat je issue is. Dit maakt het minder belastend. Afhankelijk van jouw situatie kunnen we ervoor kiezen IEMT in te zetten als onderdeel van de behandeling. We houden het gesprek voorafgaand aan de massage kort en hebben tijd om IEMT te doen en de afspraak af te ronden met een voetreflexmassage, om zo de verkregen inzichten in het lichaam te integreren. Wil je alleen een IEMT sessie zonder voetreflexmassage? Ook dat kan.

Hoe Werkt En IEMT Behandeling?

Uitsluitingsclausules voor een behandeling

Een IEMT behandeling kan in vele gevallen helpen vervelende ervaringen te verwerken. Echter mag IEMT niet worden toegepast wanneer er sprake is van een aantal situaties. Zo kom je niet in aanmerking voor de behandeling als je een oogziekte, een neurologische stoornis of een psychiatrisch ziektebeeld hebt. Tevens ook niet als vervanging van een reguliere medische of psychiatrische interventie. Wil je graag weten of jij in aanmerking komt voor een IEMT behandeling? Ik bekijk jouw gehele situatie voordat ik kom met een passend advies.

Uitsluitingsclausules Voor Een IEMT Behandeling

Als IEMT practitioner ben ik in staat om behandelingen zorgvuldig uit te voeren en zorg ik voor een veilige en vertrouwde omgeving.

Benieuwd naar wat IEMT voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op.

Back To Top