skip to Main Content

Al jarenlang kom ik regelmatig bij Gineke voor een voetreflex behandeling. Het is iedere keer weer ontzettend fijn en ontspannend, echt een uurtje voor mezelf. Wat daar ook aan toe bijdraagt is het feit dan we van tevoren even kletsen over hoe het met me gaat, zijn er dingen die aandacht nodig hebben. Heb ik ergens last van, etc. Het is dus meer dan alleen maar de reflex massage. Sinds Gineke de Bachbloesems weer opgepakt heeft, heb ik daar ook van mogen profiteren. Tijdens dat Gineke bezig was met de cursus IEMT was ik een van de lucky few die proefpersoon mocht zijn. Ik vind IEMT wonderbaarlijk, ongelofelijk hoe snel dat effect heeft. Echt een aanrader.

Tijdens onze verhuizing ervaarde ik veel stress, vooral omdat ik veel keuzes moest maken en daar moeite mee had. Gineke gaf me tijdens een behandeling een Bachbloesem mee. Dat ging goed en ik ben goed aan het opruimen geslagen. Ook nu de verhuizing achter de rug is merk ik dat ik goede keuzes kan maken qua grenzen stellen. Ik heb de indruk dat de Bachbloesem me hier sterker in gemaakt heeft.

Ik ben zo blij met de behandelingen van Gineke en het heeft me al veel positiefs gebracht. Allereerst de fijne, opbeurende gesprekken. Gineke weet altijd de juiste vragen te stellen, het zet me aan het denken in plaats van piekeren en eigenlijk altijd ga ik met een fijn gevoel naar huis toe.
De behandelingen zijn ontspannend en helpen me om mijn lichaam aan het werk te zetten daar waar het nodig is. Ik ben al van veel klachten hersteld; zonder de behandelingen was dit anders geweest en had ik vast en zeker nu nog restless legs, iets waar ik veel te lang mee heb (door)gelopen.
Ook geestelijk zorgen de behandelingen voor extra steun. Ik kan terugvallen op fijne tips, en zo ben ik in het najaar gestart met de Bach bloesems. Elke dag een aantal druppels hebben me de extra steun gegeven die nodig was, het extra doorzettingsvermogen en het vertrouwen dat alles goedkomt. Het positieve benadrukken ipv negatief denken was iets dat ik nodig had, vooral de afgelopen maanden. De Bach bloesems hebben me hierbij geholpen en daar ben ik dankbaar voor. Een wondermiddel wil ik het noemen.
Ik kijk nu alweer uit naar de komende afspraak. Dankjewel Gineke voor alle goede zorgen!

Back To Top