Skip to content

Ik ben zo blij met de behandelingen van Gineke en het heeft me al veel positiefs gebracht. Allereerst de fijne, opbeurende gesprekken. Gineke weet altijd de juiste vragen te stellen, het zet me aan het denken in plaats van piekeren en eigenlijk altijd ga ik met een fijn gevoel naar huis toe.
De behandelingen zijn ontspannend en helpen me om mijn lichaam aan het werk te zetten daar waar het nodig is. Ik ben al van veel klachten hersteld; zonder de behandelingen was dit anders geweest en had ik vast en zeker nu nog restless legs, iets waar ik veel te lang mee heb (door)gelopen.
Ook geestelijk zorgen de behandelingen voor extra steun. Ik kan terugvallen op fijne tips, en zo ben ik in het najaar gestart met de Bach bloesems. Elke dag een aantal druppels hebben me de extra steun gegeven die nodig was, het extra doorzettingsvermogen en het vertrouwen dat alles goedkomt. Het positieve benadrukken ipv negatief denken was iets dat ik nodig had, vooral de afgelopen maanden. De Bach bloesems hebben me hierbij geholpen en daar ben ik dankbaar voor. Een wondermiddel wil ik het noemen.
Ik kijk nu alweer uit naar de komende afspraak. Dankjewel Gineke voor alle goede zorgen!

Back To Top