skip to Main Content

De eerste behandeling bestaat uit een intake en voetreflexmassage. Hierin bespreken we jouw persoonlijke situatie. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften brengen we in kaart welke behandeling het beste bij jou past.

Het is voor mij belangrijk om de tijd te hebben, om jou mijn volledige aandacht te kunnen geven, en om de behandeling met zorg en liefde uit te voeren. Dat geeft de ruimte om de diepte in te gaan en zo bij de kern te komen waarop de behandeling afgestemd wordt.

Daarom duurt een behandeling standaard 75 minuten. Het kan zijn dat in specifieke gevallen een uur genoeg is, of 75 minuten te weinig. Uiteraard zal ook in dit opzicht de behandeling op jouw situatie aangepast zijn.

Bij de behandeling van 75 minuten zijn naast de reflexzonemassage ook een coachend gesprek, IEMT, een opstelling en het uitzoeken van Bachbloesemremedies inbegrepen. Of al deze onderdelen in de behandeling terugkomen en in welke mate, bepalen we in onderling overleg.

Tarieven

Mijn uurtarief is € 60,- per uur. Het intakegesprek duurt 90 minuten en kost € 90,-. De vervolgafspraken kosten € 75,- per 75 minuten. Soms volstaat een behandeling van een uur a € 60,-

Intake + voetreflexbehandeling (90 minuten): € 90,-
Behandeling reflexzonetherapie (75 minuten): € 75,-
Behandeling reflexzonetherapie (60 minuten): € 60,-
IEMT sessie (75 minuten): € 75,-
Mengflesje Bachbloesem: € 5,-

Even ontspannen?

Heb je behoefte aan ontspanning maar geen behoefte aan een therapeutische aanpak? Boek dan eens een ontspannende voetreflexmassage voor jezelf, of doe een tevoetbon cadeau. Deze weldaad zal je zeker goed doen.

Let op: deze massage valt buiten de vergoeding van de zorgverzekeraars.

Ontspannende voetreflexmassage (60 minuten): € 60,-
Te Voet Bon: € 60,-

Worden de behandelingen vergoed?

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt de behandeling (gedeeltelijk) via hun aanvullende polis. Of je voor een vergoeding in aanmerking komt, kun het beste zelf navragen bij jouw verzekeraar.

Ben je verhinderd?

Meld je dan minimaal 24 uur van te voren af, daarmee voorkom je dat de afspraak in rekening wordt gebracht.

Wil je meer weten over de tarieven?

Neem gerust contact met mij op.

Back To Top